HAP WAT ALKMAAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hap Wat Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:03 Lekkere kapsalon
9 jul 2024 om 22:52 2 pizza döner en 1 broodje döner groot. Kwalitatief helemaal goed bezorger vriendelijk en vlot maar €35 incl €2 fooi, het is onbetaalbaar geworden. Ik snap het helaas ook anders kom je niet meer rond. See ya next time
5 jul 2024 om 19:16 Vriendelijke bezorgster,en heerlijk gegeten
24 jun 2024 om 21:27 Was erg slecht veelste veel patat de kipsate was zwart gefrituurd
22 jun 2024 om 21:40 De bestelde kapsalon was een samengeraapt hoopje lauwe patat met mayonaise? Was alles behalve wat je van een kapsalon zou willen
15 jun 2024 om 16:25 Altijd prima.
10 jun 2024 om 13:50 Eten was koud en niet fresh en met oude olie gemaakt omdat was het zwart Heel slecht
20 mei 2024 om 21:49 Vies goor! Slap oud vet?
14 mei 2024 om 7:11 Heel slecht slap koud miet te eten
30 apr 2024 om 20:03 Koud dat het aankwam. Vettige patat
18 apr 2024 om 6:52 je moet wel opletten dat je overal de sausen er apart moet bij bestellen
15 apr 2024 om 13:31 Chicken seemed old, my boyfriend threw it out cause it wasn’t good. Portions were good but won’t be ordering here again.